perjantai 23. marraskuuta 2012

Kisoja, kuraa ja ensilumi

Käytiin Luvian ratsastuskoululla ottamassa jälleen tuntumaa hallikisoihin, oikein mukavin tuloksin. 70cm arv.367.1 0/0, 4.sija & 80cm arv.367.1 0/0, ei sijoitusta (vain kolme sijoittui). Poju oli oikein rento ja rauhallinen vaikkakin kisat olivat maneesissa. Tämä kausi jatkuu vielä muutamilla kilpailuilla ja sitten on aika siirtyä hyvin ansaitulle talvitauolle treenailemaan peruskuntoa sekä hiomaan koulukiemuroita !

Viime viikolla satoi ensi lumi tuntui, että se yllätti niin autoilijat kuin hevosihmisetkin! Onnekseni olin vaihtanut jo autooni talvirenkaat edeltävänä viikonloppuna :) Poju on vielä edestä kesäkengässä ja takana on vain kantahokit. En ole pitänyt kiirettä kengityksen kanssa sillä pieni loma tekee Pojulle vain hyvää, sillä on taas uutta intoa työskennellä kun on saanut vähän lomailla.

Viikonloppuna tarkemmin ottaen lauantaina tuli tasan 5vuotta kuluneeksi siitä kun Poju tuli minulle! Aika on rientänyt oikein vauhdilla ja mukaan on mahtunut niin onnen kuin surun kyyneleitä, onnistumisia sekä epäonnistumisia! Mutta kaikesta huolimatta olen maailman onnellisin siitä, että saan omistaa sen pikkuruisen ihanan ruunan jolla on tavattoman suuri sydän <3

"Minkä takia minä tässä raadan; kannan heiniä katokseen, raahaan satulaa, kuuraan pintelitä ja tuon sinulle leipää? Saadakseni yhden hörähdyksen." (Leena-Maija Rossi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti